dinsdag 1 oktober 2013

Studiereis Denemarken-Noorwegen, The day before

Op woensdagochtend vertrekt ons vliegtuig heel vroeg! Dus is er de optie om al in de avond-before naar het verzamelpunt te komen. De helft van de groep maakt gebruik van deze (futuristische) optie. We gaan een korte overnachting maken in Hotel CitizM op de luchthaven Schiphol. Een hotel op 5 minuten loopafstand van de vertrekhal. Een hotel met een heldere en moderne aanpak. Een hotelkamer heeft hier een bed, douche en toilet. Veel meer is het niet. Dus een kamerbreedte van ruim 2,4 m1 is ruim voldoende en een ‘glazen-tube’ herbergt de douche en een andere het toilet. Niets meer en niets minder.

Een domotica systeem maakt het mogelijk om heel veel met de afstandsbediening te veranderen. Dus licht, gordijnen, TV, wekker, temperatuur, comfort, et. Alles op één schakelpaneeltje. Het is even zoeken, maar dan heb je ook wat. Allerlei verlichtingstype van romantisch tot koel, allerlei muziek en uiteraard combinaties daarvan geven een perfecte beleving. En dat alles op krap 9 m2!
Rond 21.30 uur nog even een drankje met mijn reisgenoten in de lobby (ook zeer modern en mooi ingericht) en rond 22.30 uur het bed in. Even prutsen om de wekker op het juiste tijdstip te krijgen en dan de luiken dicht.

Geen opmerkingen: